Laatste nieuws

20 oktober 2015

Samen met onze gloednieuwe website kozen wij voor een bedrijfsfilm die De Backer NV duidelijk in beeld brengen. Zo krijgt U, onze bezoeker, een idee wat wij voor U kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@debackernv.be en wij staan U graag te woord.

22 februari 2018

De Backer Putboringen hecht veel belang aan een veilige, transparante en vertrouwelijke verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens. In het bijzonder willen wij de gegevens van o.a. onze klanten, onderaannemers en leveranciers beschermen tegen onder meer verlies, lekken, fouten, onterechte toegangen of onrechtmatige verwerkingen. Wij willen u door middel van deze Data Protection Notice informeren over de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens.

Lees hier het volledige document.

27 september 2014

Boormachine voor grondwaterverlaging
Boormast Fraste PL gemonteerd op Kubota minigraafmachine om filter te boren daar waar manueel boren te moeilijk is.

2 juni 2023

VCA attest:
Succesvolle audit voor hercertificatie van VCA veiligheidssysteem voor 3 jaar, waarmee ons bedrijf aantoont dat het veilig wil en kan werken. Als een bedrijf daarover beschikt, betekent dit dat het bedrijf structureel zorg besteedt aan veiligheid tijdens het werk. Omdat voor buitenstaanders en opdrachtgevers duidelijk moet zijn dat het een goed systeem is, laat het bedrijf dit systeem beoordelen door een externe certificerende instantie. Die beoordeling heet "VCA-audit". Een succesvol afgeronde beoordeling leidt ertoe dat het bedrijf het VCA-certificaat krijgt en kan behouden.

1 september 2015

Enkele referenties zijn: Bouwen tankstation (Eeklo), Residentie Mirabel (Harelbeke), Alco Bio Fuel (Desteldonk), OW Eeklo-Balgerhoeke, Windturbines (Zeebrugge), Stevin Project (Eeklo), Bochtverbredingen (Deinze-Nevele), Residentie Louise (Brugge), Collector Klinkaard-Kriephoek, Collector Molenbeek- Oosterzele, Ghent Coal – Ghent Tower, WZC Bloemenbos (Zelzate), Particuliere zwembaden, Particuliere kelders, IBA putten – Aquafin